Zoeken naar vandaag morgen kan ik je ontvangen

Uw zoekactie voor vandaag morgen kan ik je ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
CHRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GLAD BOTTOMKONTJE ZOEKT TOPSSSSS
intiem altijd volledig babyglad, clean en verzorgd. Ontvang alles wat lekker is van ECHTE TOPS,((( LIEFST PIKKEN 18 cm))) in mond keel en kutje. Ik pijp keeldiep. Hou ook van FF en dubbele penetraties. Ik kan elke dag ontvangen. Stuur mij een foto van je "gerief" als je reageert please !  

GLAD BOTTOMKONTJE ZOEKT TOPSSSSS
10 dagen
Rik 68 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek jonge masseur
Hallo, ik biman 68 180 82 14 regio Brugge ben op zoek naar een jonge masseur die mij van kop tot teen, van achter en van voor, wil masseren. Je bent jong, kan discreet ontvangen in of rond het Brugse, doordeweeks, overdag. Ik zie uit naar een reactie, grt, Rik  
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man voor tedere en geile momenten, kan helaas niet ontvangen.  

Ik zoek een 45plusser
Giel 28 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby is op zoek
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby is op zoek
Evening. 46 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Iemand nog zin in...
Hoi, Wie nog zin in een hete date? Kan verplaatsen en ontvangen. 47, versa en zeer geil.  

Iemand nog zin in...
11 dagen
sam 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar een dominante daddy
Hey daddies :) Ik ben 24j en woon sinds kort in Antwerpen centrum. Ik ben bi, 1m75, sportief, verzorgd en zie er goed uit. Tijdens mijn studies in Leuven was ik een tijd de vaste pijper van een dominante kotgenoot van me. We hebben toen veel gegeild samen, maar nu studeren we niet meer. Ik zoek een kinky daddy met leuke pik die een vaste pijper zoekt. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen voor lange sessies waarbij enkel jouw genot telt. Mag kinky, en speciale verzoekjes zijn zeker welkom. Stuur een foto van je lul aub en dan geef ik je mijn whatsapp.  
11 dagen
Ragnar 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een buddy
Ik zoek iemand die samen wat porno wilt bekijken om er dan een geile avond van te maken. Veel kan maar eerst op voorhand afspreken maken. Iemand die ook vaak geilt op bekende mensen is zeker welkom! PS: ik ben 32 jaar, slank en kan me gemakkelijk verplaatsen met de auto, kan zelf niet ontvangen. Leeftijd maakt niet uit.  
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man voor tedere en geile momenten, kan helaas niet ontvangen.  

Ik zoek een 45plusser
11 dagen
John 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gewillig mondje en kontje
Vriendelijke en verzorgde top zoekt voor deze namiddag of vanavond een verzorgde bottom die kan ontvangen in of rond Gent . Jij bent verzorgd , intiem geschoren bi trav of cd leeftijd van minder belang . Je houd van pijpen , rimmen en geneukt worden je bent wat onderdanig etc Ik verzorgd intiem geschoren discreet en hygiënisch 54 1m82 87 15 5 intiem geschoren kan verplaatsen niet ontvangen zoek voor regelmatig indien er een klik is .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10